Nog geen nieuws beschikbaar.
“Theo straks uit het oog, niet uit het hart”.

Afsluiting bezoek burgemeester en wethouders aan Tienhoven, Oud-Maarsseveen, Bethune- en Molen-polder en afscheid van Theo en Jannie Schouten.

Lees verder
S.D.G. concert in het kader van Het Cultuur Festival Stichtse Vecht 29 mei 2011

Zaterdag middag 5 uur, op het Harmonieplein in Maarssen draait een diskjockey zijn laatste plaat, jeugd staat op en voor het podium als hij afsluit en zijn toehoorders bedankt. Leden en vrijwilligers van Soli Deo staan klaar om het podium over te nemen en in te richten voor een optreden die avond

Lees verder
Chiel Verkuil voldaan over zijn fietstocht op de Alpe d”Huez

Chiel Verkuil heeft de Alpe d’Huez vier keer beklommen. Dat is één keer meer dan hem was aangeraden. Hij heeft daarmee met zijn  team van acht wielrijders  € 17.274,26 aan sponsorgeld  bijeen  gefietst ten behoeve van het  kankeronderzoek en bestrijding. Hij deed dit omwille van familieleden en vrienden, die slachtoffer zijn geworden van deze ziekte. Tijdens de allegorische optocht op Koninginnedag in Tienhoven, vroeg hij voor het eerst publiekelijk steun voor zijn prestatietocht.

Lees verder
Het was een heel leuk Koninginnedag 2011
Lees verder
Johannette Zomer zingt in de winter

Op vrijdag 14 januari zingt Johannette Zomer in het kerkje in Tienhoven een uitgelezen programma van 17de eeuwse liederen. Het is het tweede concert in de

 serie van de Stichting Concert in Tienhoven. Wie ooit van haar heeft gehoord, weet dat Johannette een sopraan is met een hele heldere stem, die op internationale podia furore maakt.

Lees verder