Tennisvereniging Het Kraaienveld zoekt nieuwe leden in Tienhoven en Westbroek!

Het Kraaienveld is een kleine tennisvereniging, die zich vooral richt op Westbroek en Tienhoven Relatief veel leden komen uit Westbroek, dus in Tienhoven moeten nog veel mensen wonen die wel graag zouden willen tennissen, maar niet weten dat er zo’n gezellige vereniging dicht in de buurt is!

 De club heeft circa 120 leden, waaronder bijna 60 jeugdleden. De club heeft twee kunstgrasbanen waarop het hele jaar gespeeld kan worden; er is dus geen winterstop! Door de prachtige lichtinstallatie zijn de banen tot ’s avonds 23.00 uur beschikbaar. Met uitzicht op de weilanden, molen de Kraai en de prachtige kerktoren van Westbroek: één van de mooiste tennisbanen in Nederland.

De contributie voor senioren is € 119.50 per jaar en voor junioren € 63.00 (prijzen 2007). Voor gezinnen zijn er extra voordelige tarieven. Daarmee is de club één van de goedkoopste tennisverenigingen in de regio.

Voor jeugdleden en beginnende volwassenen biedt het Kraaienveld tennislessen tegen een aantrekkelijk tarief. Bent u geïnteresseerd, of wilt u een keer vrijblijvend kijken, neem kontakt op!

Voor meer informatie: bel  Teuni Böcker (0346-281510) of Marjolein Volman (0346281186)