Ouderen zetten Nieuwjaar:

Met enthousiasme in Goede voornemens, ‘beste wensen’ en gezellig bij en met elkaar zijn. Dat waren de belangrijkste ingrediënten van de Nieuwjaarsbijeenkomst van de BTOM Werkgroep Ouderen.
De beste wensen werden royaal onder elkaar uitgewisseld. De goede voornemens kwamen van verschillende kanten en stonden vooral in het teken van het ongedwongen samenzijn.
Bert van der Bunt van de werkgroep ouderen had er al een paar op zijn lijstje staan; themabijeenkomsten, waarbij een spreker wordt uitgenodigd om een visie te geven op een ontwikkeling in en rond Tienhoven en Oud Maarsseveen. Hij heeft al twee namen van inleiders in zijn boekje staan. De data moeten nog worden bepaald.
Andere voornemens zijn samen fietstochten maken naar bv de Lage Vuursche, een vaartocht over de Vecht of Loosdrechtse Plassen, bekijken of een deelname aan de Koninginnedag optocht mogelijk is.
Kortom het werd een genoeglijke bijeenkomst, waarbij voldoende enthousiasme bleek voor gezamenlijke activiteiten.

De koffie ontmoetingsochtend werd dit keer gehouden in de vrolijk versierde “garage Wendt”waar goede koffie, een drankje en hapjes klaar stonden voor de bezoekers. Werkgroeplid Ko de Goeytapte kwistig uit het biervaatje, dat hij een dag er voor gewonnen had met bridgen.

!!Gelukkig Nieuwjaar 2010!!